Вила Јагода/Малина 3*

Локација : 2 км од Боровец
Идеално место за одмор со пријателите и семејството. Во склоп на вилите има ресторан, бесплатен маркет, паркинг, сеф на рецепција, сауна, терени за спортување. Организиран транспорт до Боровец.
Вили Јагода (40 фински вили): дневна соба со 2 редовни легла, ареа за седење, плакар, ТВ , спална со
2 дрвени кревети на спрат, комплетно опремена кујна, тоалет, балкон. 10 од вилите имаат сауна
Вили Малина (28 вили на 2 спрата): дневна соба со 2 редовни легла, ареа за седење, плакар, ТВ , 2 кревети
на вториот спрат, комплетно опремена кујна, тоалет, можност за 2 дополнителни кревети
на првиот спрат.

 www.borovetz-resort.com

 

Comments are closed