Контакт

  • Е – маил адреса: info@venustravel.com.mk
  • Телефон за контакт: +389 46 205 777
  • Локација: Булевар Туристичка бр.50, 6000 Охрид (Во Скалестата зграда)

Драгана Ристевска
General Manager
Контакт е – маил адреса :
dragana.ristevska@venustravel.com.mk

Весна Р. Дуклевска
Booking Manager
Контакт е – маил адреса :
vesna.dukleska@venustravel.com.mk

Сашо Апостолоски
Sales Manager
Контакт е – маил адреса :
sasho.apostoloski@venustravel.com.mk

DSC_0513

Александра Маркоска
Sales Manager
Контакт е – маил адреса :
aleksandra.markoska@venustravel.com.mk

Закажете патување, шопинг тура, информирајте се за авио билети, поставете прашање, контактирајте не се за што ве интересира со испраќање на директна порака преку следната форма за веб е – маил:

 

Име и презиме (задолжително)

Ваша е - маил адреса (задолжително)

Порака

Comments are closed