Плажирање во Паралија

  • Еднодневен излет
  • Траење: 1 ден .
  • Локација: Паралија
  • Цена: 1200 ден
paralija-9

Паралија, Грција

Поаѓање од Охрид во 04:30 часот од пред просториите на Т.А. Венус Травел. Патот води преку граничниот премин „Меџитлија“ до Паралиа со попатни паузи. Пристигнување во Паралиа во предпладневните часови. Целодневно плажирање на една од најубавите плажи јужно од Солун под митскиот Олимп. Поаѓање за Охрид во 18:00 часот. Пристигнување во Охрид во вечерните часови.


Цена од лице: 1200 ден

Во цената се вклучени следните услуги:

  • Превоз со туристички автобус или туристичко комбе
  • Патничко осигурување
  • Организација и водство на патувањето

Во цената не се пресметани следните услуги:

  • Индивидуални трошоци

НАПОМЕНА: За реализација на аранжманот потребни се минимум 40 патници. За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А. ВЕНУС ТРАВЕЛ

Comments are closed