Солун

  • Шопинг тура
  • Траење: 1 ден
  • Локација: Солун
solun-cosmos

Солун, Грција

Поаѓање од охрид во 05:00 часот. Патот води преку граничниот премин „Меџитлија“ со попатни паузи до Солун. Пи пристигнувањето, панорамско разгледување на Солун: Виа Игнација, Римскиот форум, Ротондата, Белата кула, споменикот на Александар Македонски… Слободно време. Поаѓање за трговскиот центар „Космос“ на шопинг. Касно попладне заминување за Охридсо попатна пауза на free shop. Пристигнување во Охрид во вечерните часови.


Во цената се вклучени следните услуги:

  • Превоз со туристички автобус на дадената релација
  • Разгледување на Солун
  • Посета на трговскиот центар Космос
  • Пратител на групата за целото време на патување Организација и водство на аранжманот

Во цената не се пресметани следните услуги:

  • Патничко осигурување
  • Индивидуални трошоци

НАПОМЕНА: За реализација на аранжманот потребни се минимум 40 патници За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А. ВЕНУС ТРАВЕЛ

Comments are closed