Тирана

  • Шопинг тура
  • Траење: 1 ден
  • Локација: Тирана
tirana-albanija

Тирана, Албанија

Поаѓање од Охрид во 05:00 часот. Патот води преку граничниот премин Ќафасан. Пристигнување во Тирана предпладне. Слободно време за индивидуални прошетки низ центарот на градот. Посета на трговскиот центар Citypark за шопинг. Попладне посета на трговскиот центар Teg Враќање во Охрид во вечерните часови.


Во цената се вклучени следните услуги:

  • Патување со туристички автобус на дадената релација
  • Организација и водство на аранжманот
  • Пратител за цело време на патувањето

Во цената не се пресметани следните услуги:

  • Патничко осигурување
  • Индивидуални трошоци

НАПОМЕНА: За реализација на аранжманот потребни се минимум 40 патници За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А. ВЕНУС ТРАВЕЛ

Comments are closed