Торони

Апартмани “Sakis”Торони

Структура:
Двокреветни студија на приземје, брачни кревети каде е сместена и комплетно опремена кујна, тоалет, тераса, тв, интернет, клима.
Трокреветни студија на прв и втор кат, брачен и единечен кревет каде е сместена и комплетно опремена кујна, тоалет, тераса, тв, интернет, клима.
Четворокреветен дуплекс со две одвоени спални соби, два тоалета и одвоена комплетно опремена кујна, тераса, тв, интернет, клима.
Забелешка: Се наоѓа во мирен дел на гратчето.

Comments are closed